Inte utan mitt knä

Och hur tar man sig tillbaka efter en korsbandsskada, en korsbandsoperation och en ledinfektion?

Och svetten den bara rinner!

Kategori: Vardag

Det har varit sjukt fint väder de senaste 2 dagarna. Inte olidligt varmt, men rätt varmt och jag svettas. Blir i hemlighet lite avundssjuk på de som kan gå runt och se så svala ut hela tiden. Jag är inte sval av mig.
 
Har inmundigat lyxlunch med Anna-Lena på stan idag (lite tröst; hon är ju faktiskt inte heller så sval, eller vad säger du purris?;) och köpt ännu ett par fjäderörhängen (älskar fjädrar och hönor) och ett par sjukt snabba springshorts.
De har redan invigts i form av backintervaller.
Det är väl det positiva med att ha jour (då man inte kan springa iväg på några långpass) för då passar det ju ypperligt med just t ex intervall i backe, som brukar ha en förmåga att utebli annars. Hmm, vad kan det bero på tro? Skulle det kunna vara att det är sjukt jobbigt månntro?!;)
Körde hursomhelst i en sand/bark-backe uppe på berget där jag annars brukar rida. Och hrrm, det var liiite jobbigare att ta sig upp för egen maskin än på hästryggen haha! Härligt möra ben och knäet är fortsatt jätteduktigt.
 
 
Imorrn blir det jobb igen, skönt!
 
Avslutar med en bild på hur härligt Drifter har det på sin semester ute i Skäret!
 
The leaders i valackhagen. Islänningen (tillika den minsta hästen i hagen) är #1. Drifter har tagit på sig rollen som #2. Som ni ser brukar Drifter äta för fulla muggar (valuta för betet), därav den lätt klot-liknande stylen;) Är det semester så är det!
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Very varmt indeed!! Härliga bilder :) Snygga snabba retroshorts. Heja heja benen!

    2012-07-17 | 23:42:01
    Bloggadress: http://rackarna.wordpress.com
  • Jempa säger:

    Jäkla hurtbulle! :)
    Det var inte ett dåligt pass du genomförde, men oj så skönt det är efteråt!

    Heja för knän som sköter sig!!!

    2012-07-20 | 11:03:17
    Bloggadress: http://jempaspyssel.blogg.se

Kommentera inlägget här: