Inte utan mitt knä

Och hur tar man sig tillbaka efter en korsbandsskada, en korsbandsoperation och en ledinfektion?

Skämmes!

Kategori: Vardag

Jag är en dålig människa, MYCKET ynkligt innehåll i denna blogg på senaste tiden!
Skyller på att det inte varit prio 1 att blogga på sistone OCH tilläggas ska att jag ju faktiskt inte har en smart telefon som man kan blogga från. Och en sjukt långsam dator, så det är ju ett helt projekt det här ska ni veta! Perfekta svepskäl;)

Så, vad har hänt och skett?
- Jobbat och jobbat! Inte hårt, men trots detta jobbat. Verket har bjudit på ett stycke brand och ett stycke hisslarm. Så på larmfronten kan man konstatera att det är synnerligen lugnt!

- Tränat och tränat! Träningen går (oftast) bra. Knäet sköter sig finemang. Det enda är den eviga skruven och senfästena i det området. Det gör nämligen ontont då jag ska träna mitt mesiga hö baksida lår. Så det hamnar efter framsidan. Inte bra, men det är bara att gilla läget! Hoppträningen går jättebra, det hoppas hit och dit och upp och ner.
I måndags var det varm och kall rökövning på deltiden och knäet kändes hur stabilt som helst, så sjukt gött!!

- Varit i Skellefte och träffat Mathilda och Lunke och firat valborg! Underbart att träffas igen:) Och inte nog med det; vi fick dessutom den oväntade lyxen att snabb-träffa Anna på Max av alla ställen!

- Haft besök av Victor! Frågan är om han nånsin vill komma tillbaks igen då Norrbotten visade sin, kanske, sämsta sida ever;) Det bjöds på massvis av slasksnö och den snålaste blåsten man kan tänka sig. Misären ute var ett faktum. Åkes kamrem och avgasrör lät om sig högt och ljudligt och jag tok-skvätte ner ett par fotgängare via racerbilen så Victor fick skämmas. Trots dessa små missöden en mycket härlig helg:)

Notera den moderna brandbilen som vi har till vårt förfogande på jobbet, längst upp till vänster. Veteran, javisst!

Och inte att förgömma; GRATTIS till pappa och Tess som fyller år idag!! Inte riktigt samma siffra, men, samma dag åtminstone;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: